Skip to main content

Αποστολές και Πληρωμές

Πληρωμές

Το Joe Records για τις συναλλαγές με όλους τους τρόπους πληρωμής, δεν αποθηκεύει ή διατηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών. Η πληρωμή της παραγγελίας σας στo ηλεκτρονικό κατάστημα Joe Records γίνεται σε αποκλειστικά σε ευρώ (€€). Το Joe Records παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμών παραγγελιών:

1 Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, DINERS, MAESTRO, και DISCOVER. Οι συναλλαγές εκτελούνται μέσω της Eurobank και το νόμισμα είναι το €.

2 Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω e-banking ή με κατάθεση σε ταμείο καταστήματος τράπεζας, με απευθείας κατάθεση σε έναν από τους 2 παρακάτω λογαριασμούς που διατηρεί το κατάστημά μας:

Eurobank Όψεως: GR8702601510000110200966021
Τράπεζα Πειραιώς: GR8601725070005507100829849

Δικαιούχος: Γιώργος Σταθόπουλος

Για την πληρωμή απαιτείται να διαθέτετε λογαριασμό στην ίδια τράπεζα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα υπάρξει επιβάρυνση ποσού που χρεώνεταιι από την τράπεζα για εντολές από τρίτες τράπεζες (3€).

3 Πληρωμή με αντικαταβολή

Σχετικά απλός και διαδεδομένος τρόπος συναλλαγών.

Επιλέγοντας πληρωμή με αντικαταβολή, την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, πληρώνετε σε μετρητά τον μεταφορέα που σας παραδίδει την παραγγελία σας.
Με αυτόν τον τρόπο επιβαρύνεστε το ποσό των 2,5€ για κάθε παραγγελία.

 

Αποστολές

Οι χρόνοι που αναφέρονται στο Joe Records και στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις αφορούν σε εργάσιμες ημέρες εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα με βάση την ημερομηνία λήψης της πληρωμής τους ή σε περίπτωση αντικαταβολής, την ημέρα τηλεφωνικής επιβεβαίωσης.

Στις υπηρεσίες αποστολής, ο πελάτης μας εισάγοντας την διεύθυνση παραλαβής (άφιξης της παραγγελίας), ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημά μας για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και χρεώσεις.

1. Τρόποι Αποστολής

Ταχυμεταφορά / Courier.
Υπηρεσία Standard. Είναι η οικονομικότερη υπηρεσία courier που καλύπτει όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας, χερσαίας και νησιωτικής

Το Joe Records τακτικά αξιολογεί την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μεταφοράς. Οι παρατηρήσεις / υποδείξεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών του.

2. Χρόνοι

Χρόνος εκτέλεσης. Ο χρόνος παράδοσης της κάθε παραγγελίας είναι από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες εκτός επίσημων αργιών. Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας ξεκινά να μετρά από την ημέρα λήψης της παραγγελίας σας.

Παρατηρήσεις

– Οι χρόνοι μεταφοράς αφορούν στις κυριότερες και περισσότερες πόλεις και νησιά της Ελλάδος.
– Δεν περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις από 1 έως 2 ημέρες λόγω απομακρυσμένων/δυσπρόσιτων περιοχών.

3. Μονάδες Μέτρησης & Υπολογισμός Βάρους

Οι μονάδες μέτρησης που δεσμεύουν το Joe Records είναι κιλά (kg) για το βάρος και όπως θα δείτε στην παρακάτω λίστα αναλυτικά, οι χρεώσεις για κάθε κιλό από 1 έως και 10 κιλά παραγγελίας δείχνουν το κόστος των μεταφορικών με χρέωση σε € προ του ΦΠΑ.

Για παραγγελία έως 1kg κόστος προ ΦΠΑ €2.26
Για παραγγελία έως 2kg κόστος προ ΦΠΑ €2.26
Για παραγγελία έως 3kg κόστος προ ΦΠΑ €3.06
Για παραγγελία έως 4kg κόστος προ ΦΠΑ €3.06
Για παραγγελία έως 5kg κόστος προ ΦΠΑ €3.06
Για παραγγελία έως 6kg κόστος προ ΦΠΑ €7.00
Για παραγγελία έως 7kg κόστος προ ΦΠΑ €7.00
Για παραγγελία έως 8kg κόστος προ ΦΠΑ €7.00
Για παραγγελία έως 9kg κόστος προ ΦΠΑ €7.00
Για παραγγελία έως 10kg κόστος προ ΦΠΑ €13.00

Υπάρχουν επιπλέον επιβαρύνσεις για δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά εκτός Ηπειρωτικής Ελλάδας όπου σας συμβουλεύουμε έπειτα από συνεννόηση μαζί μας να επιλέγετε την παραλαβή από το πιο κοντινό σημείο εξυπηρέτησης της Γενικής Ταχυδρομικής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Ο Πελάτης μας πρέπει να γνωρίζει ότι σε κάθε περίπτωση θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής που εμφανίζονται κατά το στάδιο της παραγγελίας του και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

4. Ιχνηλάτηση Παραγγελίας σε Μεταφορά

Για κάθε παραγγελία σας που αναχωρεί από τις εγκαταστάσεις μας, λαμβάνετε e-mail που σας ενημερώνει σχετικά. Το e-mail περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο (link) που θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη σελίδα της εταιρίας ταχυμεταφορών και ένα μοναδικό κωδικό ιχνηλάτησης (tracking number) με την χρήση του οποίου, ενημερώνεστε άμεσα για το στάδιο μεταφοράς του πακέτου της παραγγελίας σας.

5. Ευθύνη μεταφοράς – Καθυστερήσεις

Η επιχείρησή μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Η επιχείρησή μας δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν είναι στον έλεγχό της όπως ενδεικτικά καθυστερήσεις σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κλπ. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας εξαντλεί την ευθύνη της στην προσπάθεια ενημέρωσή σας και να συνεννοηθεί μαζί σας όπου είναι δυνατόν για νέα δρομολόγηση παράδοσης.

6. Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής που υπολογίζεται και περιλαμβάνεται σε κάθε παραγγελία του ηλεκτρονικού καταστήματος Joe Records αφορά αποκλειστικά και μόνο το κόστος της υπηρεσίας μεταφοράς.

Το σύνολο των περιεχομένων της παρούσας ενότητας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ και λειτουργίας του Joe Records.